5 dienų Helovino kelionė kemperiu su šeima: nuotykiai, moliūgai ir begalinis juokas!

1 diena: Vilnius – Velička (500 km)

Šeima kemperyje: pasiruošusi nuotykiams! Išlįskite iš lovų, užsidėkite moliūgišką šypseną ir pirmyn į kelią! Niekas neprilygs pirmosios dienos jauduliui, kai visa šeima kemperyje dalijasi laimės burbulais (ir šiek tiek šokoladiniais sausainiais). Veličkos druskų kasyklos, mes atvažiuojam! Šie 135 metrai po žeme yra kaip magiška pasaka: druskos skulptūros, koplyčios ir wow efektas vaikams garantuotas.
Tėveliai, jūs gal netikėsite savo akimis, kai vaikai šiek tiek tyliai eis pro požeminius ežerus ir bandys suprasti, kaip visa tai sukūrė druska. O jums? Laikas atsikvėpti ir stebėti, kaip vaikai mokosi naujų dalykų. #EdukacijaAntRatų
Nakvynė kemperių stovykloje – vakaras po žvaigždėmis. Galite išsikepti dešreles ar sūrio sumuštinius ir aptarti, kas buvo geriausias dienos momentas.

Kaina nuo:
750€
550 € 4 asmenims!
Pramogų parkas „Energylandia“ – Veličkos druskų kasyklos – Krokuva

Spalio 25 – 30 d.

Liko vietų: 4

 

Nieko nelaukite ir rezervuokite kelionę

Palikte savo užklausą ir mes kaip įmanoma greičiau su Jumis susisieksime.

2 diena: Velička – Zatoras („Energylandia“) (~100 km)

„Šiandien vaikų diena, rytoj – irgi!“ Pasiruoškite rėkti (iš džiaugsmo), nes antrąją dieną jūsų laukia „Energylandia“ – vieta, kur Helovinas įgauna naują prasmę! 60 atrakcionų, 4 vaiduoklių namai ir tiek adrenalino, kad jums prireiks ir antros kavos puodelio.
Mažieji pramogautojai galės valandų valandas linksmintis „Bajkolandijoje“, kur nykštukai ir pasakų herojai kviečia į džipų safarį. O jei jūsų drąsiausi šeimos nariai nori adrenalino? „Ekstremali zona“ pasirūpins, kad net tėtis pravertų burną ant 80 km/val. greičiu skriejančių kalnelių.
Vaikams garantuojama: laimės šūksniai, didelės akys ir „dar kartą!“ Vakare – į kemperį su nuovargiu, bet ir su laimės spinduliu. Nakvynė aikštelėje šalia parko, kur moliūgų žibintai pasitiks jus prieš nakties miegą.

3 diena: „Energylandia“ – Krokuva (50 km)

Laikas nusiraminti (truputį)! Trečią dieną leiskite laiką Krokuvoje – mieste, kur istorija ir magija susilieja į vieną. Vaikščiokite po senamiestį, kurio akmenimis nukloti takai pasakoja senovės legendas. Šv. Marijos bažnyčios aukščiausias altorius gali sukelti net vaikų „wow“, o centrinėje turgaus aikštėje galėsite išbandyti tradicinius lenkiškus pierogus.
Vaikai mėgsta tvirtoves? Pirmyn į Barbakaną! Jei esate laimingas tėvelis, gal net galėsite pamatyti, kaip jūsų vaikai svajoja apie riterių gyvenimą. Po pietų pasivaikščiojimo Krokuvoje, laikas trumpam atsipalaiduoti kemperyje ir pasiruošti kitai dienai. Nakvynė Krokuvoje arba aplink ją.

4 diena: Krokuva – Varšuva (~300 km)

Laikas vėl įsukti į didmiesčio ritmą! Varšuva kviečia tyrinėti didingus rūmus ir vaikams sukelti didžiausią įspūdį! „Koperniko mokslo centras“ – kiekvieno vaiko rojus, pilnas interaktyvių eksperimentų. Čia kiekvienas galės prisiliesti prie mokslo ir pasijusti tikru mokslininku.
Ir štai dar viena pramoga – Varšuvos zoologijos sodas! Lyg safari mieste, čia susipažinsite su gyvūnais, kurie taps naujais draugais vaikams (tik nebandykite parsivežti liūtuko į kemperį). Nakvynė kemperių aikštelėje prie Varšuvos, kur naktį, gerdami šiltą kakavą, galėsite vėl džiaugtis, kaip puikiai ši kelionė einasi.

5 diena: Varšuva – Vilnius (~500 km)

Kelionės pabaiga, bet emocijos dar tik pradeda skleistis!
Paskutinė diena prasideda su paskutiniu „linkėjimu nuo kemperio“. Keliaujame namo per Lenkiją, bet, žinoma, kelionė su šeima niekada nėra nuobodi! Laisvi sustojimai poilsiui ir malonūs pokalbiai apie įspūdžius leis pajusti, kad kelionė baigiasi, bet emocijos išlieka ilgam. Grįžę namo, jūsų vaikai dar ilgai pasakos apie savo „super kelionę su kemperiu“ draugams mokykloje.

Papildomos kelionės išlaidos:

  • Medicininių išlaidų draudimas užsienyje (kelionės draudimu pasirūpink čia), kai kurių vietovių ir objektų gidų paslaugos (ne lietuvių kalba), miesto transporto bilietai, ausinukų nuoma, miestų turistiniai mokesčiai, arbatpinigiai, pietūs, vakarienės, asmeninės ir kitos nepaminėtos išlaidos, bilietai į mokamus objektus.
  • ** Veličkos druskų kasykla – Standartinis bilietas – 31 EUR; Senjoro (nuo 65m), studento (iki 25m, turint studento pažymėjimą), vaiko (nuo 4m iki 19m) bilietas – 27 EUR* Užsakant kelionę privaloma iš anksto pasirinkti ir sumokėti už įėjimą į Veličkos druskų kasyklas. Neužsakius bilietų iš anksto, galimybės patekti nebus.
  • ** Energylandia – standartinis bilietas ~ 179 PLN, senjorams +65m ir vaikams iki 140cm  ~129 PLN (mokama vietoje, zlotais arba kortele).
  • MOKAMIEMS OBJEKTAMS TURĖTI  ~ 200 PLN.

Įskaičiuota į kelionės kainą

  • Kelionė Premium klasės kemperiu
  • Kasko draudimas
  • Patalinė, indai
  • 2 dujų balionai kemperio šildymui
Kaina nuo:
750€
550 € 4 asmenims!
Pramogų parkas „Energylandia“ – Veličkos druskų kasyklos – Krokuva

Spalio 25 – 30 d.

Liko vietų: 4

Nieko nelaukite ir rezervuokite kelionę

Palikte savo užklausą ir mes kaip įmanoma greičiau su Jumis susisieksime.

Kaina 550 €

  • Keliaukite su šeima ar draugais – kemperyje vietos užteks visiems.
    Mūsų kemperiai ne tik patogūs ir pilnai paruošti kelionei, bet juose taip pat gali keliauti net iki 5 asmenų vienu metu. 🚐👨‍👩‍👧‍👦 Tai reiškia, kad galite leistis į nuotykius su visa šeima ar draugų kompanija ir mėgautis kelione visi kartu.
  • Patogi erdvė miegui ir poilsiui – kemperis turi pakankamai miegamųjų vietų visiems keleiviams, tad kiekvienas turės savo komforto zoną po dienos nuotykių.
  • Visi patogumai jau įskaičiuoti – nuo patalynės ir rankšluosčių iki indų ir virtuvės įrangos, viskas paruošta, kad kelionė būtų kuo patogesnė.Nuotykiai be rūpesčių – keliaudami kemperiu su visa šeima ar draugais, turite visišką laisvę. Sustokite kur tik norite, ir mėgaukitės kelione visi kartu!

Maršrutai Jūsų kelionei kemperiu

Scroll to Top